Mire se vini ne shkollen fillore De Bohun

Ne deshirojme te ju mirepresim ne shkollen tone dhe komunitetin local.De Bohun eshte nje shkolle me dy forma ne mengjes dhe pasdite Para-shkollore dhe qerdhe.Informacioni do te vihet ne dispozicion permes faqes se Internetit te shkolles,letrave ose SMS .Nese keni nevoje per ndihme, udhezime apo keshilla atehere ju lutemi te shkoni ne zyren e shkolles ose te kerkoni mesuesin e klases.Nese femija juaj nuk eshte mire,ju lutemi te kontaktoni zyren e shkolles.Zyra e shkolles nuk pranon me leke ne dore ,prandaj ju lutemi te beni te gjitha pagesat neprmjet Parent Pay.Pasi femija juaj te filloje shkollen ,ata do te dergohen ne shtepi me detajet e hyrjes.Ka nje link ne faqen tone te internetit ku mund te arrihet Parent Pay.Ne jemi te punesuar per te arritue me te miren e femijeve dhe te familjeve tona.Ne perpiqemi te krijojme nje mjedis te sigurt dhe te lumtur ku te mesuarit dhe mesimi jane krijuese dhe argetuese.Ne besojme se jeta shkollore duhet te jete nje partneritet midis shtepise dhe shkolles se femijeve.NE kemi nje staf te shkelqyeshem qe siguron qe femijeve tu ofrohet mundesia me e mire e mesimdhenjes ne dispozicion.Shpresojme qe femija juaj te jete I lumtur ketu dhe qe jut e gjeni qdo informacion qe ju nevoitet ne faqen tone te internetit.